Wildlands 27-09-2019

We hadden al veel positieve en negatieve dingen gehoord over Wildlands. Maar om het te ondervinden moet je zelf gaan. Dus dat hebben we ook gedaan. We hadden een Wildlands arrangement via Van Der Valk Hotel in Emmen. Dan waren we er ook gelijk een paar daagjes tussenuit. Dat we aankwamen in Emmen was er niks anders dan alleen maar regen, regen en nog eens regen. Maar de volgende dag dat we naar Wildlands gingen hadden we super mooi weer, met heel af en toe een buitje.  Wildlands bestaat uit 4 werelden,  Nortica, Serenga, Jungola en Animazia. De laatst genoemde is meer voor de kinderen dus daar zijn we niet lang geweest. Ik vond Wildlands super leuk, het was niet druk dus konden alles goed bekijken en de wachtrijen waren niet lang, dus konden zo overal in. Ik kan me wel voorstellen als je op drukke dagen gaat dat zo'n wachtrij best wel lang is voor de aantal minuten dat je in een attractie zit. Al met al hebben wij een top dag gehad, en alles kunnen doen, wat er te doen viel in het park. 

Lees meer »

FortaRock 2018

FortaRock 2018, mijn 1ste FortaRock. Jouw 1ste FortaRock??? Yep wij hebben 17 jaar honden gehad en konden daardoor niet echt naar festivals toe. Dat vonden wij niet erg want alles voor je hondenkind, maar nu maken we een inhaalslag qua festivals en concerten. We hadden een hotel geboekt bij het station Nijmegen, waar je een pendelbus kon nemen naar het festival terrein. Echt top geregeld

Lees meer »

OPNAME VIDEOCLIP KEIZER, GIO EN FREDDY

Hoe leuk is het als je op je balkonnetje staat, en er wordt voor de deur een videoclip opgenomen met oa Gio en Keizer. De 3de persoon ken ik niet. Ben niet zo bekent met deze muziek, en eigenlijk ken ik alleen Keizer. Gio vertelde een vriendin, anders had ik dat ook niet geweten. Anyway was leuk om te zien en te horen...O ja Roue Verveer ook nog gespot...die ken ik wel hihihihi P.S Dankzij een vriendin weet ik nu dat de 3de persoon Freddie Moreira is..

Lees meer »

CLOUDS AND SKIES

Ik vind wolken en de lucht heel mooi. Maak hier ook regelmatig foto's van. Al deze foto's zijn gemaakt met mijn telefoon, en zijn niet bewerkt.

Lees meer »

MIJN KODAK

Helaas gaat mijn trouwe Kodak die ik al heeel lang heb, het begeven..Vandaar mijn nieuwe aankoop de Lumix FZ72. Moet zeggen het is een goeie vervanger..De  foto's van Bospop zijn gemaakt met deze camera. Ben er blij mee.

Lees meer »