Van der Valk Amsterdam-Amstel

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 17:27

Wat was ik verrast dat ik proefslapen had gewonnen bij Van der Valk Amsterdam- Amstel, via een prijsvraag op hun Facebook Pagina.

Zeg nou zelf, zo vaak ga je niet een hotel boeken in je geboortestad. Ja wij hebben al vele Van der Valken gezien, dus ervaring met Van der Valk hebben we wel.

De kamer waar we mochten proefslapen was een Superior Kamer op de 14e etage.

Het uitzicht vanaf deze kamer is echt geweldig.

Dat we de kamer inliepen, waren we wel verrast. Meestal heeft Van der Valk een soort van Ikea look, waar helemaal niks mis mee is. Maar deze Van der Valk is totaal anders qua inrichting. Modern, strak en mooie kleur combinaties.

Ook de badkamer is super de luxe. Met een regendouche en een jacuzzi. De wastafel is ook mooi groot, je kan behoorlijk wat kwijt als je veel cosmetische producten bij je hebt. 

De verzorgingsproducten zijn exclusieve wellness producten van 'De Tropen'.  De ingrediënten heb ik gelijk gecheckt i.v.m mijn allergie voor conserveringsmiddelen. En dat zit er gelukkig niet in. Heb het gelijk uitgetest en het ruikt heerlijk.   

Verder is er een smart tv, een draadloze oplader, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten en wat ik super gaaf vond een bluetooth speaker. Je kon via bluetooth je smartphone verbinden met de kamer en naar je eigen muziek luisteren...of dit op elke kamer is weet ik niet.

Van der Valk Amsterdam- Amstel heeft een lounge bar MOQUM, ik zat me te bedenken hoe het uitgesproken moest worden. Tot ineen het kwartje viel, en het gewoon uitspreekt als Mokum.  😂

De lounge bar heeft een mooie en gezellige uitstraling, waar je terecht kan voor een drankje, koffie en zelfs voor burgers en salades. Wij hebben alleen maar wat gedronken, dus over het eten kan ik geen mening geven. De bediening was super vriendelijk en meedenkend.

Van der Valk Amsterdam- Amstel heeft 2 restaurants, Restaurant Amstelle en Buffet 't IJ. Restaurant Amstelle is een à la carte restaurant. En Buffet 't IJ kan je terecht voor je ontbijt en voor Live Cooking. Dat is wat wij hebben gedaan.

Al het eten was super vers, je had keuze uit salades, vis, vlees en ze maakten hun eigen pizza's in hun pizzaoven. De toetjes waren ook om je vingers bij af te likken.

Het restaurant is erg gezellig, de sfeer is goed. En ook hier was het personeel erg aardig en behulpzaam. De inrichting vond ik ook erg mooi. Hier ga je ook ontbijten, als je dit erbij boekt, en is ook erg lekker. Ook hier salades, vers brood, een gebakken eitje/ of gekookt. En ook een English Breakfast  kan je krijgen, maar dat krijg ik niet door me keel, zo vroeg op de ochtend.😉

Amsterdam is een heel mooi hotel rijker, en als je een dag of meerdere dagen naar Amsterdam gaat zeker de moeite van een kamer boeken waard. Het ligt vlak bij de A10, en de metro dus je bent zo in de stad.  Wij hadden de eer om als 1ste in de kamer 1407 te mogen slapen. En als eerste te mogen deelnemen aan de Live Cooking. We hebben het super gehad in hotel Van der Valk Amsterdam-Amstel.

De Wellness hebben we niet getest, omdat deze pas in november wordt geopend.

Mocht je nog vragen hebben, kan dat altijd via onderstaande reactie formulier. Je e-mail gegevens worden niet getoond op mijn website.

Maar je kan natuurlijk ook gewoon naar de website gaan van

Van der Valk Amsterdam- Amstel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.