BOSPOP WEERT

Gepubliceerd op 8 juli 2017 om 16:21
Loop een beetje achter op mijn pagina, ivm drukte.
Dus hier alsnog mijn verslag van Bospop Weert op 8 en 9 juli 2017.
De weervoorspellingen waren eigenlijk slecht voor dit weekend. Maarja Piet Paulusma heeft het ook niet altijd bij het rechte eind.
Het was dat weekend bloedheet.
 
 
 
 
DSCN0787-2.jpg
 
Vele mensen klaagde over de line-up van Bospop, maar voor ons was de line-up leuk en interessant. Tuurlijk je vind niet alles leuk, dat kan ook niet, maar we hebben ons prima vermaakt. Omdat het zo warm was had ik geen zin om mijn “grote” camera mee te nemen, dus ging mijn nikon coolpixje mee naar het festival.
 
 
 
DSCN0712.jpg
 
De 1ste dag kwamen we voor Black Star Riders, BLOF en voor de rest wat we mee konden pakken. Bij Black Star Riders stonden we vooraan. Was wel leuk om de fotografen in de fotopit bezig te zien.
 
 
DSCN0723-1.jpg
Black Star Riders waren super vet. Jammer eigenlijk dat ze zo vroeg gepland stonden, was voor hun leuker geweest als ze wat later op de dag speelden qua publiek. Maar ik heb genoten en dat uurtje leek wel 5 minuten.
 
DSCN0733.jpg DSCN0726.jpg
DSCN0755.jpg 
De drummer ging nog door Bass Drum heen, waardoor die 2 nummers even heel moeilijk moest drummen. Maar er werd daarna even super snel een nieuwe Base Drum neergezet.
 
DSCN0771.jpg 
DSCN0749.jpg
DSCN0759.jpg
DSCN0742.jpg
Ook BLOF stond als een huis. Voor mij de 1ste keer dat ik ze live zag. Geen goeie foto’s helaas stond een beetje te ver weg. En dan Vintage Trouble waar ik ook enigszins naar had uitgekeken omdat ik ze op tv bij Pinkpop had gezien, en dat best goed vond. Nou laten we zeggen dat ik het niet heb afgekeken
 
 
 
 
 
 
 
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.